3 prirodna sastojka koja blogerice koriste za povećanje usana

Povećavanje usana vakum-metodom koja je harala internetom je, na sreću, stvar prošlosti, no beuaty blogerice se sada kunu u učinkovitost nekih namirnica. Evo kojih

Puno žena želi punije usnice, ali im se pomisao na ubrizgavanje filera ne sviđa. Zato je beauty industrija u potrazi za drugim rješenjima koja će usnama dati punoću i volumen (smatra se da su kreme i ruževi s hijaluronskom kiselinom ovdje najučinkovitiji), a beauty blogerice su u također u istoj misiji.

Tako se diljem Interneta hvali učinak prirodnih sastojaka koji povećavaju usnice, a tri su pogotovo osvojila beauty blogerice. Evo koji su najhvaljeniji - i što od njih možete očekivati. 

#1: KAJENSKI PAPAR

Ovaj začin potiče cirkulaciju pa se nemojte iznenaditi ako osjetite peckanje. Cure koje su ga isprobale kažu da zaista daje privremeni efekt povećanja, ali i lijepu boju usnicama. Ako želite isprobati, pomiješajte ga s maslinovim uljem i nekoliko minuta ostavite na usnama pa istrljajte usne i isperite.  

#2: ETERIČNO ULJE PAPRENE METVICE

Ovo je također veliki hit među Insta-djevojkama, ali čini se da ima najkratkoročniji učinak. Nakon što se nanese na usne (i nakon što ćete također osjetiti peckanje) volumen im se poveća, ali ta sreća ne traje dugo. Ipak, sigurno daje efekt svježijeg daha.

#3: CIMET

 Pripremite se na peckanje, i to ne baš ugodno. No, djevojke su često spremne podnositi puno toga za ljepotu pa se mnoge na svojim blogovima hvale kako prije izlaska nanesu malo mješavine bademova ulja s cimetom da im usne izgledaju veće. Također, pošto su prokrvljenije, usne imaju crveniju boju što blogerice smatraju još jednim plusom ovog začina u službi ljepote.
Naš savjet: prvo isprobajte s minimalnom količinom - i imajte pri ruci baby ulje i vaticu za brzinsko čišćenje usana u slučaju iritacije.

13.11.2016. Tekst: Grazia.hr Fotografija: Thinkstock, Getty Images, PR
enter text here