7 pravila kojih se fashion cure baš uvijek pridržavaju

Znate one žene koje uvijek, u baš svakoj prilici, izgledaju tako chic?

E, one znaju ova pravila: 


  1. Cipele su jako važne. Osnovna razlika između stylish cura i onih koje to nisu je u odabiru cipela. Pogrešne cipele mogu uništiti i najbolji izbor odjeće - ako ćete na išta potrošiti, neka to budu dobre cipele. Kombinacija od nekoliko klasičnih pari i pokoji koji odskače je najsigurniji izbor.
  2. Kontrast zna začiniti styling. Zamislite glamuroznije komade uz one casual, zamislite muževne komade sa ženstvenima, zamislite dizajnerski komad uz onaj koji ste platili 50 kuna, ili običan t-shirt uz svilenu haljinu...
    ​I onda to dobro izbalansirajte. 

Miroslava Duma

3. Pronađite svoj outfit. Odlučite se za jedan koji ćete nositi često, ali ga stalno malo osvježavati detaljima. Tako više nikad neće biti onih jutara kad ćete izaći iz kuće u tajicama u kojima trenirate pilates. Ta vaša uniforma neka odražava vaš osobni stil, ali preduvjet je da se u njoj osjećate sjajno. 

4.  Nabavite različite haljine. Haljina je komad odjeće koji može izgledati chic, a da se puno ne mučite. Pronađite one krojeve i dužine koje odgovaraju najbolje vašem obliku tijela i podižite ih modnim dodacima - uz jednu haljinu možete iskreirati gomilu lookova. 

Ines de la Fressange

5. Nosite pravo rublje.  Naramenice grudnjaka koje proviruju ili rubovi gaćica koje se naziru odvlače pozornost s vašeg stila u neželjenom smjeru.

6. Nemojte nositi nešto samo zato što je u trendu. Upamtite: trebate ostati vjerni svom osobnom stilu. Kad nosite aktualne trendove, dodajte im malo svoje osobnosti. Ne želite izgledati kao lutka iz izloga. 

7. Nosite samopouzdanje. Bit će to vaš najbolji modni dodatak. Ako se ne osjećate  dobro u onomu što nosite, to će se vidjeti - zato - nikad nemojte žrtvovati previše udobosti ili funkcionalnosti radi mode. 

Olivia palermo

Olivia Palermo

02.12.2016. Tekst: Grazia.hr Fotografija: Splash