Kreirajte imidž pomoću mirisa

Mirise obožavamo prije svega jer uz pomoć njih možemo ostaviti svoj vlastiti pečat gdje god krenemo. Jedino je pitanje, kakav utisak želite ostaviti?

...ZANOSAN

Egzotične mirisne note poput orijentalno drvenastih karakteristika s citrusnim, cvjetnim i drvenim tonovima naglašeno s dozom pačulija i ambernim akordom, uvijek su dobar izbor. Vjerujte nam, ova kombinacija je toliko dobra da će vam čak i podići raspoloženje.

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense

...NENAMETLJIV

Suptilne cvjetne arome, koje podsjećaju na blagi miris trave ili lišća, ostavljaju dojam da nosite lepršavo donje rublje ispod poslovne odjeće - vi se osjećate  ugodno, a nitko ne vidi što nosite. Također, ovi mirisni tonovi pružaju osjećaj svježine tuširanja - i to cijelog dana.

Eau de Toilette Cerisier Eau Fraîche, 50 ml, 313,20 kn

….ŽENSTVEN

Pomiješajte univerzalne ženstvene note kao što su crni ribiz, ružmarin, jasmin, vanilija i sandalovina u parfemskoj bočici i imat ćete osjećaj da ste upravo dobili najljepši mirisni buket iz cvjećarnice (naravno, od najprivlačnijeg muškarca na planetu!). Klasične cvjetne note uvijek su ženstvene - bez obzira na godine života i vrijeme u kojem živimo.

Salvatore Ferragamo Amo, edp 30 ml, 412 kn

02.03.2018. Tekst: Grazia Fotografija: Guliver/Thinkstock, PR