Vraćaju li se to ekstenzije za kosu?

Vrlo izgledno, s obzirom da ove It-djevojke ponovno nose ovaj trend

Instagram Lily Collins

Baš kad smo pomislili da su svi skinuli svoje ekstenzije za kosu koje su u posljednje vrijeme vladavine prirodnog i loba bile veliko Ne!, dvije ultimativne It-djevojke ih ovih dana vraćaju na velika vrata. I to ne govorimo o nikome iz klana Kardashian/Jenner, govorimo o Seleni Gomez i Lily Collins

Lily se, naime, prije neki dan na premijeri filma Okja pojavila s ekstra-dugačkom, ravnom i sjajnom kosom zavezanom u rep i pohvalila se na svom Instagramu da je to djelo jednog od najtraženijih stilista za kosu, DJ Quintera.
Također je sa sljedbenicima podijelila i fotografiju na kojoj se srdačno pozdravlja s Bradom Pittom na crvenom tepihu i na kojoj se jako dobro vidi njezina nova, duga kosa. 

Nekoliko dana prije Lily, za ekstenzijama je posegnula i Selena Gomez, koja je prošle godine odrezala svoju dugu kosu na genijalan lob, ali se očito, unatoč svim pohvalama, nije s njim saživjela. Tako je uz pomoć ekstenzija i stručnih frizerskih ruku na Instagramu ponovno osvanula s dugim uvojcima (i, moramo priznati, fantastičnim pramenovima). 

Povratak ekstenzija? Sudeći koliko ove dvije djevojke imaju obožavatelja - vrlo izgledno.    

Babe is in NewYork tonight 😛 @selenagomez ❤️ 👗 @chrisclassen 💇 @daniellepriano 💄 @hungvanngo

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

11.06.2017. Tekst: Grazia.hr Fotografija: Getty Images, Instagram