Besprijekorno se našminkajte u samo tri minute!

Tko uopće želi trošiti vrijeme pred zrcalom?

To što možda kasnite na neki važan dogovor, ne mora značiti da se morate na njemu pojaviti nenašminkani. Imamo tehniku s kojom ćete u par minuta i samo tri proizvoda izgledati kao da ste proveli pola dana šminkajući se. Znamo, zvuči nevjerojatno, ali dajte nam šansu!

Prva minuta. Proizvod: tekući puder.  
Nanesite na cijelo lice tekući puder i dobro ga razmažite. Zatim, ako imate neke nepravilnosti, prekrijte ih točkicom tog istog pudera i pustite da se suši i prijeđite na drugi korak. 

Rimmel, Lasting Finish puder

Druga minuta. Proizvod: Maskara

Povlačenje crte na oku tušem ili olovkom u žurbi ne sluti na dobro. A vi to možete učiniti ovim 2 u 1 potezom uz pomoć kojeg ćete istaknuti trepavice i ocrtati oči. Uzmite maskaru i prislonite je uz sam rub korijena trepavica i najprije njome povlačite lijevo - desno dok ne vidite da vam je na kapku nastala crta kao da ste je povlačili olovkom. Zatim maskarom prijeđite prema gore da istaknete trepavice. Malo popravite kistom i – imate uređene oči! 
​Vrijeme je za posljednji korak. 

Maybelline Lash Sensational

Treća minuta. Proizvod: Ruž

Sada su točkice vašeg pudera već suhe pa ih razmažite i za kraj nanesite neku jarku boju ruža. Moćan ruž će vam uvijek dati efekt kao da ste se dugo šminkali. A sad se pogledajte u zrcalo. Jesmo li vam rekli?!

Dior, br. 999

09.07.2017. Tekst: Grazia.hr Fotografija: Instagram, PR
enter text here