Koju poruku šalje vaša frizura?

Frizura također može otkriti pojedinosti o vašem karakteru

1. Crvena kosa znači da ste druželjubiva, zabavna osoba, imate dobar smisao za humor i optimist ste. U ljubavnim ste vezama promjenjivi, volite onaj luđački osjećaj zaljubljenosti. Ponekad ste i kraljica drame.

2. Kovrčavu kosu imaju zabavne osobe toplog srca. Žene s kovrčavom kosom su velikodušne, ispunjavaju zadatke i obveze brže od drugih.

3. Imati gustu kosu znači imati jaku volju. Gusta kosa označava i puno energije, jaku volju, ali i tvrdoglavost.

4. Kratka i neobavezna frizura govori o tome da ne obraćate pažnju na manje bitne stvari, uključujući i frizuru.

5. Ako ste odlučili obrijati glavu, znači da ste romantični. Biti ćelav znači puno pozitivnih stvari u kineskom čitanju lica. znači da imate veliko srce, spremni ste voljeti i imate vedru osobnost.

6. Ako vam je kosa ravno ošišana, onda ste osoba koja teži uspjehu. ovakva osoba također cijeni logiku i vodi se njome.

7. Ako imate valovitu kosu koju stalno ravnate, znači da je vaš život kaotičan i potrebna vam je smirenost. ravnanjem kose zapravo uspostavljate ravnotežu u svojem životu, kontrolirate stvari i unosite mir u svoj život.

8. Ako imate ravnu kosu koju stalno kovrčate, znači da je vašem životu potrebno više zabave. kosa vam postaje kaotična i divlja, a takav život i želite.

9. Žene koje ne njeguju kosu svoje potrebe stavljaju na posljednje mjesto. Ako vežete rep, stavite kosu iza uha ili je samo pričvrstite ukosnicom, to pokazuje kako su vam drugi na prvome mjestu.

06.03.2018. Tekst: Grazia Fotografija: instagram