Mali trikovi za vitkiji izgled

Vjerojatno ne postoji niti jedna žena koja ne bi voljela izgledati vitkije. A to možete postići pomoću nekoliko jednostavnih trikova. Pogledajte naše savjete za instant vitkiji izgled


Vježbajte bolje držanje
Kada se ne ispravite, izgledate niže, a na trbuhu dobijete ‘naslage’. Naravno, ne trebate izgledati niti kao da ste progutali štangu, ali svakako vodite računa da su vam leđa uvijek ispravna, trbuh uvučen i grudi podignute. Vježbajte ispred ogledala savršeno držanje tijela, jer će vam to izdužiti formu, a višak kilograma će se, barem vizualno, smanjiti.

Dodajte visinu svom tijelu
Cipele s potpeticom, dodat će vašem tijelu nekoliko centimetara, a što ste viši, djelujete vitkije. To naravno ne znači da se morate lomiti u vrtoglavo visokim petama, koje su bolne za vaša stopala, a i nedozvoljavaju vam pravilan hod i držanje, jer učinak u tom slučaju neće biti zadovoljavajući – radije se odlučite za cipele ili čizme s 5 do 6 centimetara.

TOMMYNOW by Tommy Hilfiger, Spring 2018

Skrenite pogled prema licu
Ukoliko imate ‘adute’ na koje bi voljeli da ljudi skrenu pažnju, poput tankog struka ili bujnih grudi, obucite haljinu koja će skrenuti pažnju na točke na vašem tijelu na koje ste najponosniji – ukrasite dekolte zanimljivom ogrlicom, ili birajte printove koji naglašavaju gornji dio tijela. Nakit koji visi – poput dugih naušnica ili upadljivih ogrlica skrenut će pažnju na vaše lice.

Nosite garderobu odgovarajuće veličine
Ako mislite da vrećasta haljina ili majica pomaže skrivanju nekoliko dodatnih kilograma – griješite! Nastojte uvijek nositi odgovarajuću veličinu, ukoliko ne želite izgledati krupnijom nego što jeste. Odjeća koja je prevelika zapravo će učiniti da izgledate punije, jer nitko ne može da vidjeti što je ispod.

16.04.2018. Tekst: Grazia Fotografija: Guliver/Thinkstock, PR