Ovo su jedini ispravni koraci u njezi kože

Temelj svega je osluškivati svoju kožu i njegovati je odgovarajućim tipom proizvoda te stvoriti rutinu bez iznimaka!

Svakodnevna njega kože osobito je važna ako je vaša koža suha. Ukoliko ste primijetili da određena krema, peeling ili gel za tuširanje izrazito isušuju vašu kožu, što možete primijetiti već par minuta nakon nanošenja,svakako prekinite upotrebljavati taj proizvod.

Nivea mousse za tijelo, 29,90 kn

Avon Care gel za tuširanje s kokosovim uljem, 22,90 kn

Koristite kvalitetnu kremu za lice, primjerenu vašem tipu kože i nikad ne nanosite šminku ako prethodno niste nanijeli kremu. Navečer obavezno skinite šminku te ljeti na kožu nanesite neku hidratantnu kremu laganije teksture a idealno bi bilo neku kremu namijenjenu detoksu kože. Jednom tjedno napravite peeling lica i tijela.

Treaclemoon Wild Cherry piling za tijelo, 27,90 kn

Bio Beaute Creme Detox, 129,90 kn

Da biste kožu održali mladolikom, nježnom i glatkom, potrebno je početi brinuti o njoj već od rane mladosti. Ako ste je zanemarivali, oštećenja će biti veća i uočljivija, i to u obliku napuknutih kapilara i tamnih mrlja. Gubitak kolagena i elastina s godinama reducira punoću obraza, što rezultira obješenom kožom lica i uočljivijim borama na području oko očiju i čela. Vaša nekoć glatka koža počinje dobivati neravnomjernu strukturu zbog rapidno usporenog obnavljanja kože. Stoga, preporučujemo preparate koji smanjuju starenje kože a njeguju i hidratiziraju vašu kožu.

Avene Physiolift- dnevna emulzija, 257,46 kn

Osim navedenog, iznimno je bitna i hidratacija kože iznutra. Pazite da vaša koža dobiva dostatne količine tekućine, pogotovo u toplijim danima.

05.03.2018. Tekst: Grazia Fotografija: Guliver/Thinkstock, PR