Tri poteza do savršenog make-upa

Jedna od najcjenjenijih make up artistica na svijetu, Charlotte Tilbury, otkriva kako možete zablistati u samo par minuta i par poteza 

Ona je jedna od najvećih zvijezda među make-up artistima koja je šminkala mnoge druge zvijezde poput Kate Moss ili Naomi Campbell i koja je izdala svoju liniju make-upa koja je dosegnula kultni status. Zato je, priznat ćete, zanimljivo poslušati što ova beauty genijalka možete reći o tome kako se možete brzo dotjerati kad nemate puno vremena ni vještog vizažista na raspolaganju. Evo što je, kaže Charlotte, najvažnije: 

1. NIŠTA BEZ DOBRO ODABRANOG PUDERA

"Svaki dobar make-up započinje  s dobrim odabirom tekućeg pudera. Najvažnije je prije kupnje testirati proizvod: nanesite puder na tri točke - obraze, vrat i uši i ako se, kad ga razmažete, ne primijećuje, odabrali ste dobru podlogu". 

2. SLIJEDI CRVENI RUŽ

"Ako nemate vremena za spremiti se, držite se crvenog ruža u klasičnoj nijansi. On uvijek izgleda dobro i nikad neće izaći iz mode. No, pazite da oblik usnica bude savršen, ako treba, popravite ga olovkom u bež nijansi koju ćete nanijeti ispod ruža, i koristite kremastije formule koje se neće brzo isušiti".

Charlotte Tilbury ruž K.I.S.S.I.N.G u nijansi SO MARILYN

3. ZA KRAJ SAMO MALO RUMENILA

"Da biste zaokružili ovaj brzinski look, nanesite samo malo rumenila ili bronzera na obraze: samo uvucite obraze i duž rupe koja se stvori, nanosite bronzer. Nemojte pretjerati jer crveni ruž to ne podnosi i - gotovi ste!  

15.03.2017. Tekst: Grazia.hr Fotografija: Getty images