Vizažistica Lily Collins i Reese Witherspoon otkriva svoje 3 najbolje tajne

Doznajte zašto ne biste trebali raditi contouring, koji je trik da uvijek izgledate svježe i za kojim su proizvodom povoljne cijene lude slavne klijentice

Molly R. Stern, make up artistica čije vješte ruke uljepšavaju slavne klijentice poput Lily Collins Reese Witherspoon otkrila je za womenshealth.com svoje tri najdraže tajne, a kako su tako jednostavne, prakrične i univerzalne, morali smo ih podijeliti s vama: 


1. ŠTO BI SE TREBALO IZBJEGAVATI KOD MAKE UPA? 

"Contouring! Ako ga želite napraviti kako treba, za to je potrebno jako puno vještine, no na većini žena on izgleda kao razmazana mrlja. Umjesto da radite contouring radije samo na jagodice utapkajte malo highlightera bisernog sjaja. To je najsigurniji način da naglasite oblik lica, ne možete pogriješiti". 

2. PROIZVOD KOJI OBOŽAVAJU SLAVNE KLIJENTICE: 

"Balzam za usne L'Oreal Paris Color Riche Balm u nijansi Heavenly Berry. Pruža usnama sočnu, svježu boju koja pristaje svakom tenu".​

3. DA MOŽETE KORISTITI SAMO JEDAN MAKE-UP PROIZVOD, ŠTO BI TO BILO? 

"Rumenilo! Ono svakoga čini da izgleda mlađe. Odaberite ton koji pristaje vašem tenu, i neka to uvijek budu što prirodnije nijanse - roza, breskvaste...i uvijek odaberite najsvjetliju verziju kako biste postigli blistavost".

Rumenilo Bourjois u nijansi Cendre De Rose Brune

19.03.2017. Tekst: Grazia.hr Fotografija: Getty Images, PR