Ovog Božića nema zime - novi adventski projekt Grijalica je u gradu!

Ako niste pobornik obilaska montažnih kućica, ovog se adventa možete ugrijati u nekoj od novootvorenih galerija koje je okupio kolektiv Grijalica. Projekt donosi pop-up izložbe prodajnog karaktera, brojne radionice, koncerte te popratne zabavne sadržaje za sve uzraste u 18 dana adventa na 4 lokacije koje se protežu od Ribnjaka preko Ilice do Britanskog trga

Radiona 69

U Ilici 69 se nalazi Radiona 69, modularan prostor za izložbe i radionice već prepoznat po zanimljivim društvenim događanjima. Dvije veže niže, u Ilici 65, smješten je Razzmatazz, novootvoreni caffe sa preko 200m2 koji uključuje i veliki prostor za izlagače te ugodnu terasu. Produžite li malo dalje doći ćete do street art studija Lapo Lapo koji već dulje vrijeme djeluje i kao galerijski prostor za nezavisne mlade umjetnike alternativne kulturne scene.
Svakako se isplati prošetati i do Ribnjaka gdje R3a Galerija na zanimljiv način spaja prodajno izlagački boutique koncept koji okuplja brojne nezavisne modne i lifestyle brandove te redovito organizira zanimljive izložbe.

Razzmatazz

Lapo Lapo

R3a

Cilj projekta je stvoriti toplu nekonvencionalnu atmosferu adventa, omogućiti posjetiteljima da u adventu uživaju i u zatvorenim umjetničkim prostorima te spojiti različite kreativce i širu javnost svih uzrasta u želji da ovog Božića pronađu ili osmisle drugačije poklone za svoje najdraže. Želja organizatora je omogućiti svim posjetiteljima da kroz povezivanje i edukaciju nauče nešto novo, te ih inspirirati ponudom originalnih i unikatnih darova koji cijeloj dimenziji darivanja daju dodatnu vrijednost kroz afirmaciju nezavisne kulturne scene. Otud i ime Grijalica. Žele okupiti i povezati ljude i podijeliti toplinu i radost blagdana.

14.12.2017. Tekst: PR Fotografija: PR