Šarmantni planeri koji će vas osvojiti na prvu!

Ako vam već nisu zapeli za oko planeri Book2go by m&m, vjerojatno niste dovoljno na društvenim mrežama. Rijetko tko se od početka 2018. nije pohvalio ovim šarmantnim, chic i praktičnim planerima i kuharicama!

Iza brenda Book2go by m&m kriju se Martina Marić i Martina Parački, prijateljice još od vrtićke dobe koje su odlučile svoju ljubav prema bojama i nepresušnu kreativnost pretvoriti u kul planere i kuharice koji će vam postati nerazdvojni pratitelji. Do sad su izdale planere za sve buduće mladenke i sve buduće mame, za sve one koji vole provoditi vrijeme u kuhinji i pripremati slasna jela za svoje prijatelje i obitelj te za kreativce i one malo manje kreativne koji vole organizirati sve do posljednjeg detalja i imati sve zapisano na jednom mjestu. Za njih je tu genijalni “Bullet journal”.

Tvrtka se rodila prije tri godine, a njihova želja da oblikuju svoju ljubav prema organizaciji i boljem upravljanju vremenom rezultirala je time da je period od ideje do realizacije poslovno projekta trajao svega 6 mjeseci što je uključivala sve od dizajna proizvoda do izlaska na tržište! Praktičnost i funkcionalnost su im bile misli vodilje, od tuda i ime kojim žele poručiti da bi on trebao biti uvijek uz vas kako bi vam pomoga u najstresnijim trenucima, ali i onim najljepšim: “Sadržaj je takav da što više olakša organizaciju, planiranje vjenčanja, svakodnevnih obaveza ili trudnoće, ali uspomene su nešto neizostavno u našim planerima. Volimo kad taj mali planer ostane lijepa uspomena , zbog čega je u svakom predviđeno mjesto za fotografije s djevojačke, vjenčanja, ultrazvuka i slično.” rekle su nam cure.

Koliko im treba za novu temu planera (kojima se posebno veselimo!) ?

“Ponekad zna biti dva mjeseca od same ideje do tiska, a ponekad šest mjeseci, sve ovisno od ostalih obaveza koje imamo, nekih drugih projekata i ostalih faktora koji utječu na sam proces izrade. S obzirom da smo u dosta stvari različite, kompromisi su uvijek prisutni, a uvele smo i jedno pravilo  koje uvijek izazove smijeh u procesu stvaranja, a to je da svaka ima pravo na određeni dizajn ili dio teksta koji druga ni u kojem slučaju ne odobrava.  Uz tako opuštenu atmosferu i kompromis ideje same dolaze.” A koji dio procesa im je najveća boljka? “Korice su onaj finalni touch koji nam uvijek zadaje glavobolje ali  naravno to su slatke muke.”

Bilo da ste buduća mama, mladenka, master chef ili jednostavno želite bolje organizirati svoje vrijeme u Book2go asortimanu ćete pronaći knjižicu koja će vam olakšati planiranje.

Svi planeri mogu se kupiti na webshopu www.book2go.hr

Za vise informacija info@book2go.hr

Dobitnice planera su Emina i Aria (@happinessishomemade95)/My Messy Kitchen, Nataša (@natasasurman)/My Messy Kitchen te Tereza Mešić (@tekimesic)/Bullet Journal

22.01.2018. Tekst: Grazia Fotografija: PR