Sudjeluj na Zagreb Design Weeku!

Zagreb Design Week poziva dizajnere i tvrtke da predstave najbolji dizajn tijekom petog izdanja festivala koji će se održati 11. - 20. svibnja

Festival, do sada poznat kao Tjedan dizajna Zagreb, u jubilarnom petom izdanju promijenio je ne samo ime i identitet, već i središnju lokaciju koja je sada Tehnički muzej Nikola Tesla, Hala V.
Do 15. ožujka možete se prijaviti, postati dio festivala i predstaviti se pred više od 30.000 posjetitelja, koliko ih se očekuje ove godine.

Prijavi svoj rad za izlaganje na međunarodnoj izložbi dizajna ZGDW Expo, bitno je da se rad uklapa u ovogodišnju temu festivala - Suvremeno / Svevremeno kojom se propituje odnos dizajna i vremena. ZGDW postavlja niz pitanja i od dizajnera traži odgovore: Što čini dizajn suvremenim, a što svevremenim? Može li dizajn biti kvalitetan ako je „samo“ suvremen, a nije i svevremen? Koliko dugo dizajn može biti aktualan u današnjem društvu koje se mijenja brže nego ikada? Može li suvremeni dizajn postati svevremen?…

Za hrvatske dizajnere dodatna motivacija za sudjelovanje je ZGDW Nagrada u iznosu od 10.000 HRK koju će najboljem radu dodijeliti međunarodni žiri.

Srž svakog Design Weeka su partner lokacije. Prijavi vlastitu lokaciju - trgovinu, galeriju, studio… i osmisli mini događanje, poput predstavljanja novog proizvoda, predavanja, radionice ili druženje uz cocktail. 3. Noć dizajna održati će se u petak 18. svibnja kada će #ZGDW partner lokacije održati svoja događanja.

27.02.2018. Tekst: PR Fotografija: PR