Svjetski poznate marke outdoor opreme konačno na hrvatskom tržištu

Fjällräven, Hanwag, Primus i Brunton stigli su na hrvatsko tržište. Svjetski poznate marke outdoor opreme koje ne pristaju na kompromise kada je riječ o vrhunskoj izdržljivosti, održivoj proizvodnji prihvatljivoj za okoliš i kvalitetnoj izradi koja jamči uživanje u prirodi neovisno o vremenskim uvjetima.

Švedska marka outdoor odjeće i opreme Fjällräven, njemačka marka planinarske
obuće Hanwag, švedski proizvođač kuhala i ostalih pomagala za kuhanje na
otvorenom Primus te američki brend za kompase i ostale dodatke Brunton udružene su u krovnu tvrtku Fenix Outdoor International AG. Sve navedene marke od sada su prisutne na hrvatskom tržištu, kao i na tržištima Slovenije i Srbije.
Harald Heim, generalni direktor Fenix Outoora istaknuo je sljedeće: "Odlučili smo
doći na hrvatsko tržište jer je vidljivo da se u posljednje vrijeme Hrvati sve više
okreću outdoor aktivnostima, što je s obzirom na prirodne ljepote koje Hrvatska ima i razumljivo", zaključio je Heim te je usput naglasio ključne prednosti Fenix proizvoda: "Kod nas je trajnost na prvom mjestu. Ljudi se sve više vraćaju prirodi, pa ju zato želimo ostaviti u što boljem stanju za buduće generacije. Zato trebamo odjeću i obuću koju nećemo nositi samo jednu sezonu, nego 10, 15, pa čak i 20 godina, a da pritom ostane jednako kvalitetna. U proizvodnji takve odjeće i obuće koristimo što manje prirodnih resursa i kemikalija te na taj način manje opterećujemo okoliš.",zaključio je Heim.

Fenix outdoor proizvode na hrvatskom tržištu možete pronaći u trgovinama Iglu Šport i Kettner.

26.09.2017. Tekst: PR Fotografija: PR