Idealni božićni pokloni iz Provanse

Slavni francuski brend Compagnie de Provence poznat po tekućim sapunima u staklenoj dozi s uglađenim dizajnom i specifičnog, čistog mirisa koje ste mogli vidjeti u vrhunskim hotelima i restoranima diljem svijeta dostupni su i kod nas

U specijaliziranom dućanu za kulturu stola, „Oko stola“, pronaći ćete idealne poklone za nadolazeće praznike. Uz vrhunsko posuđe suvremenog i klasičnog dizajna, inspirativne gadgete, u Varšavskoj 4 očekuje vas i izbor božićnih i ostalih
proizvoda sofisticiranog brenda Compagnie de Provence.

Priča o Compagnie de Provence počinje 1990. kad su dva prijatelja iz Marseillea, Pascala Bourelly i Philippea Boigeol, osnovali trgovačko poduzeće u Panieru, najstarijoj četvrti Marseillea. Svjesni da legendarni marsejski sapun u kocki drži značajno mjesto u kulturnoj i industrijskoj baštini svog kraja, odlučili su ga oživjeti. Unatoč slavi i ponosu kojeg je donio gradu od 17. stoljeća, marsejski sapun je postao zastarjel i zamjenili su ga industrijski deterdženti i mirisni sapuni.

Compagnie de Provence svijeće i difuzori za miris osmišljeni s ekskluzivnom dozom elegancije koja im daruje prepoznatljiv stil i izvanrednu osobnost, a savršen su odabir za poklon čak i najizbirljivijim prijateljima! 

Potražite Compagnie de Provence svijeće (240 kn) i difuzore za miris (289 kn) u dućanu „Oko stola“ u Varšavskoj 4 u Zagrebu.

14.12.2017. Tekst: PR Fotografija: PR