Ljepota!

Lipanjsko beauty izdanje Grazije je stiglo na kioske! Ovdje doznajte što vas još sve, uz niz sjajnih beauty tema, očekuje u novom broju


Lipanjski broj vašeg omiljenog štiva, posebno je izdanje – beauty teme su u prvom planu. Međutim, Grazia tim nije izdržao te je pripremio i mnoge druge omiljene im teme. Istražili su fenomen o kojem se već duže vrijeme priča: na koje sve načine single žene mijenjaju suvremeno društvo, kao i je li David Lynch uistinu najvažniji redatelj naše ere?! Ako niste čuli za know-why, proučite u novom broju zašto je to novi ključni dio poslovnih modela najvećih kompanija.

Od beauty tema, obuhvatili smo njegu i make-up od glave do pete. Kako ispravno odraditi prvi korak, čišćenje lica, koji su to proizvodi nove generacije koji nas oduševljavaju svojom multifunkcionalnošću, zašto je korejska kozmetika zauzela toliki komad beauty tržišta, kao i kako to da su osamdesete još uvijek i na beauty tronu.

Uz to sve, očekuje vas još puno zanimljivih tema, ali i dva očaravajuća editoriala. Jedna modna cool priča iz pera fotografkinje Suzane Holtgrave, stilista Petra Trbovića, visažistice Dajane Pajkić i hair artista Mije Majhena, te jedna beauty priča o najljepšim bojama, mirisima i okusima aktulnih beauty paleta koje pričaju o ljepoti i ljetu!
Tu priču ispisali su fotografkinja Jelena Balić i make-up artistica Simona Antonović, a za styling i frizuru pobrinuli su se Petar Trbović i Ivica Blažinčić!

22.05.2017. Tekst: Grazia Fotografija: Franjo Matković