Ljetna pozitiva!

Srpanjsko izdanje Grazije vam uz obilje genijalnih editorijala, zanimljivih tema i pozitivne energije daruje i travel-size proizvod vodećeg britanskog anti-age brenda Elemis. Sretan vam početak ljeta!

Na ovaj broj Grazije smo posebno ponosni! Uspjeli smo se otrgnuti sveopćoj negativi i napraviti časopis koji će vam (nadamo se!) staviti ružičaste naočalice na lice.
Preporučujemo da čitanje broja započnete s intervjuom u kojoj nam je sugovornica bila kultna, karizmatična i energična Josipa Lisac. Njezina energija ostat će vam urezana još neko vrijeme, pa slobodno nastavite proizvoljnim listanjem. Doći ćete do našeg odabira top hrvatskih produkt-dizajnera, velikog intervjua s Loredanom Bahorić koja obilježava 30 godina karijere te našeg pokušaja odgovora na pitanje – zašto je toliko skandalozna ljubav između starije žene i mlađeg muškarca?

Nakon toga se ponovno regenerirajte pozitivom uz temu o najnovijem popup trendu koji uključuje zajednicu, kolektive, gradove, neiskorištene prostore i revitalizaciju istih.

Slijede vam i predivni editoriali u režiji našeg genijalnog tima: fotografkinje Jelene Balić, modnog urednika Petra Trbovića, visažistice Dajane Pajkić i hair artista Mije Majhena. Zaljubite se u osunčane fotografije, neodoljive morske lookove i predivnog modela Suzanu Horvat!
Još jedna ljetna ljubav koja će se bez sumnje dogoditi jest i ona u brend Elemis koji nas je oduševio. Uz svaki primjerak Grazije dobivate jedan od tri proizvoda: Elemis nježni piling na bazi ruže, Elemis kremasti piling na bazi enzima papaje te Elemis inovativnu pjenu za tuširanje. Sretan vam početak ljeta!

Elemis nježni piling na bazi ruže

Elemis inovativna pjena za tuširanje

Elemis kremasti piling na bazi enzima papaje

22.05.2017. Tekst: Grazia Fotografija: Jelena Balić