Proljeće, magnolije, romantika i - nova Grazia

Najnovije izdanje vašeg omiljenog magazina vas čeka na kioscima! 

Novim brojem Grazije odali smo hommage prije svega – magnolijama! Romantika i sofisticiranost kojima odišu idealno su se stopile s trendovima sezone koji su u znaku cvijeća i novih mekih silueta.
Romantični editorijal koji nam krasi naslovnicu snimio je Franjo Matković, dok je za styling zaslužan naš i vaš omiljeni modni urednik Petar Trbović. Iza čarobnog make-upa i sofisticiranog, ali opuštenog hair stylinga, koji zaokružuju ovu bajkovitu modnu priču, stoje Simona Antonović i Mijo Majhen.
Uz modu koja će vas potaknuti na igru bojama i modnim detaljima, i naše novinarke donose vam puno zanimljivih i inspirativnih priča. Rujana i Nenad Bakić svoj životni put posvetili su boljem obrazovanju djece, a Katerina Kamprani rušenju ustaljenih dizajnerskih norma!
Zrinka Bertović Skračić donijela nam je dva teksta koji će vas potaknuti na razmišljanje o stvarima koje nas svakodnevno okružuju: koliko su daleko otišli realityji, ali i tabu-tema društva – pornofilmovi?

Jay Kay iz svjetski popularne grupe Jamiroquai slaže se da je bitno kritički sagledati društvo u kojem živimo. "Iskreno sam zabrinut za svijet. Mijenja se, ali nitko ne zna u kojem smjeru, kako će izgledati za 10, 20 godina. Ali svakako mislim da će to biti svijet koji će puno manje praštati", samo je jedna od dojmljivih rečenica iz ekskluzivnog intervjua koji možete pročitati u Graziji.

No, nećemo puno više otkrivati, Graziju možete pronaći na svim kioscima – samo potražite onaj cover okupan magnolijama i romantikom!

21.04.2017. Tekst: Grazia Fotografija: Franjo Matković