Blagdanski ugođaj i duh Italije u samom centru Zagreba

U Zagrebu je 12. prosinca u blagdanskom okruženju talijanskog Carpisa storea, predstavljena najnovija Carpisa Xmas kolekcija. Elegantna i glamurozna kolekcija s potpisom Penelope i Monice Cruz prezentirana je u Carpisa storeu u samom centru metropole

Ekskluzivnim predstavljanjem nove Xmas kolekcije talijanski modni brand naglasio je savršen spoj talijanskog dizajna i vrhunske kvalitete koja se očituje iznimnom talijanskom kožom nevjerojatne mekoće i teksture, dok je blagdanski duh dodatno naglašen neodoljivom capsule kolekcijom dizajniranom u suradnji s poznatim damama Penelope i Monicom Cruz, dugogodišnjim ambasadoricama ovog originalnog talijanskog branda.

U novoj Carpisa capsule liniji ističu se savršeni modeli clutch torbica od umjetnog krzna u crnim, plavim i svjetlo sivim tonovima koje će savršeno pristajati uz svaki outfit, od novogodišnjeg do dnevnog.

Ženstvene linije i sofisticirani detalji čine ove modele idealnim suputnikom svake dame koja njeguje jedinstven stil, a da je tako uvjerila nas je i naša Lana Jurčević koja je uživala u cijeloj kampanji, od snimanja do realizacije, ističući kako joj je bila čast i zadovoljstvo biti dio ove blagdanske priče,  osobito za svjetski poznati brand poput Carpise.

14.12.2017. Tekst: PR Fotografija: PR