Camila Cabello osvaja ulice u Skechers street tenisicama

Svjetski poznati brend obuće SKECHERS, povodom lansiranja globalne kampanje za žensku kolekciju, nedavno je započeo suradnju s pjevačicom Camilom Cabello, a jučer su u najpoznatijoj zagrebačkoj slastičarnici Torte i to predstavljeni i modeli nastali u zajedničkoj suradnji

Svjetski poznati brend obuće SKECHERS, povodom lansiranja globalne kampanje za žensku kolekciju, nedavno je započeo suradnju s pjevačicom Camilom Cabello, a jučer su u najpoznatijoj zagrebačkoj slastičarnici Torte i to predstavljeni i modeli nastali u zajedničkoj suradnji.

“Osim stila i udobnosti SKECHERS  obuće, volim njihov filantropski stav. SKECHERS  donosi promijene u pozitivnom smislu bilo da poklanja novu obuću milijunima djece, ili spašava živote ugroženih životinja. Zadovoljstvo mi je da svojom popularnošću doprinesem i kao najnoviji SKECHERS ambasador surađujem s kompanijom koja tako razmišlja” rekla je Camila.

“Camila nastavlja tradiciju SKECHERS suradnje s pjevačkim superzvijezdama. Njenom samouvjerenošću i karakterom reprezentativna je kao svjetska figura koja predstavlja naš brend” - dodao je Michael Greenberg, predsjednik kompanije SKECHERS.

U ritmovima salse, kubanskoj atmosferi, Limone koktelima Limonhito i Cuba libre koji su za ovu priliku kreirali poznati tim Art of bar i trendy SKECHERS modelima uživale su i poznate Hrvatice među kojima Lana Klingor Mihić, Pamela Ramljak, Larisa Lipovac, Nevena Rendeli, Iris Androšević Pinjuh, Petra Kurtela i druge.

20.04.2018. Tekst: PR Fotografija: PR