Dobro došli u osamdesete!

Nositi novi ST!NG znači slaviti prošlost, kombinirati nostalgiju s daškom ironije te s radošću gledati u budućnost

Zamislili samo svijet u kojem vladaju uzorci i šarene boje, poput grafita na gradskim fasadama, na odjeći ili na omotima gramofonskih ploča. Osjećaj je to osamdesetih kada se vješto eksperimentiralo s modom i gradio neki novi stil. Taj doživljaj oživio je u ST!NG kolekciji optičkih naočala koja savršeno povezuju kultne modele osamdesetih, naslijeđe te posvećenost brenda novim trendovima.

Model Maze, 740 kn

Super ženstven i mladenački Maze model naočala totalno je zabavan! Nosi ih kako bi otputovala natrag kroz vrijeme i zaplesala u najboljim klubovima osamdesetih. Danas, baš kao i tada, par šarenih naočala najbolji je izbor želiš li biti u fokusu: krilca inspirirana originalnim stilom osamdesetih i dekorirana višebojnim printom.
Prednji dio okvira od acetata dolazi s ombre efektom koji se vizualno slaže s prugicama. Detalji poput metaliziranog znaka uskličnika, simbola branda ST!NG, daju im dozu opuštenosti i zavodničku notu.

Model Secret, 715 kn

Play Again idealne su naočale za sve frajere koji se vole poigravati modom, zabavljati se i biti u središtu pozornosti. Elegantan dizajn inspiriran je popularnim četvrtastim okvirima iz osamdesetih u dvije ekskluzivne color-block varijante. Vrlo tanka linija u boji provlači se duž profila okvira koja idealno pristaje uz krilca iste boje.

Model Play Again, 745 kn

Povratak u prošlost pritiskom jednog gumba? Uz malo mašte i najnoviji Button model posve je moguće! Njihova posebnost je retro okvir i most u obliku ključanice što ga čine pravim predstavnikom vintage stila. Dostupan u dvije boje, izrađen od acetata s efektom izblijeđenog trapera, podsjeća na „worn out“ traper koji je bio najomiljenija tkanina osamdesetih godina prošlog stoljeća

21.09.2017. Tekst: PR Fotografija: PR