Draguljarnica Malalan predstavila novosti iz svijeta nakita i satova

U zagrebačkoj draguljarnici Malalan ekskluzivno su predstavljeni noviteti iz svijeta nakita i satova. Brojni gosti imali su među prvimapriliku vidjeti najtraženije modele predstavljene na ovogodišnjim sajmovima u Ženevi, Baselu i Vicenci

Predstavljeni modeli bit će u slobodnoj prodaji u draguljarnicama i specijaliziranim trgovinama nakita i satova tek krajem ove godine, tako da je zagrebačkoj publici ovo bila ekskluzivna premijera.

Druženju su prisustvovali i predstavnici prestižnih brendova koje Malalan zastupa za Hrvatsku kao što su Bvlgari, Breitling, Fope, Marco Bicego i Dodo, dok su zvijezde večeri svakako bili nezaobilazni modeli Rolex i Tudor satova za koje u Hrvatskoj vlada veliki interes.

Posebne kolekcije nakita i satova ostaju u zagrebačkoj draguljarnici Malalan do kraja ovog tjedna, stoga požurite pogledati i isprobati, a možda i izabrati svoj novi sat ili komad nakita.

Vrhunac večeri je svakako bila već tradicionalna nagradna igra koju Malalan organizira prilikom svakog druženja, predivna dijamantnu ogrlica kao poklon pripala je sretnoj dobitnici.

18.06.2018. Tekst: PR Fotografija: PR