Guess predstavlja neodoljivu holiday blagdansku kampanju

Camila Cabello, atraktivna američka pjevačica kubanskih i meksičkih korijena još će jednu sezonu zablistati kao zaštitno lice GUESS Jeans Holiday 2017 reklamne kampanje

Pod redateljskom palicom Paula Marciana, glavnog kreativnog direktora za Guess? Inc, ispred fotoaparata  modne fotografkinje Tatiane Gerusove, zanimljiva Guess Holiday kampanja snimljena je u holivudskom Chateau Marmont Hotelu. Koketna i ležerna Cabello, iskoristila je čari prašnjavog Sunset Boulevarda i prenijela ih na dinamične fotografije koje opisuju Guess kampanju.

"Jako sam uzbuđena zbog Guessove Holiday kampanje“, izjavila je Cabello." "Obožavam njezinu estetiku i jedva čekam da je svi vide."

"Moja prva Guess kampanja s Camilom, koja je krenula prije 7 mjeseci, za mene je bila nešto novo i posebno", izjavio je  Paul Marciano, glavni kreativni direktor za GUESS? Inc. "Nikada nisam surađivao s pjevačicom te sam bio iznenađen kad sam vidio koliko energije i uzbuđenja je Camila sa sobom donijela na set. Ona je tako lijepa! Camila utjelovljuje istinsku Guess djevojku prirodne ljepote, snažne samouvjerenosti i energije. Doista vjerujem da je ona zvijezda u usponu koja će uskoro biti globalno prepoznata u modnom svijetu."

Ženska Guess Holiday kolekcija upotpunjena je komadima za hladnije dane poput jakni od umjetnog krzna, obogaćenih zanimljivim detaljima te kontrastom svijetlih i tamnih nijansi. Kolekcijom dominiraju atraktivne haljine od toplog baršuna te maksi haljine ukrašene detaljima od čipke ili cvjetnim uzorkom koje naglašavaju žensku siluetu i laskaju ženskoj figuri.

Uživajte u  Holiday kampanji i poigrajte se s trendi Guess komadima!

Fotografije u visokoj rezoluciji preuzmite na linku: https://we.tl/68F3gFKoTM
Fotografije se mogu koristiti isključivo u PR svrhe.

PRODAJNA MJESTA GUESS:

ZAGREB – Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6
Guess Jeans Store, Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6
Guess Accessories Store, Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33
Fashion&Friends, Ilica 33
SPLIT – Guess Jeans Store, Marmontova 7
Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6
Fashion&Friends, Pjaca, Narodni Trg 4
Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207
RIJEKA – Guess Accessories Store – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

07.12.2017. Tekst: Fotografija: