Ljetna priča brenda unaesthetik kroz objektiv Vlatke Fuego

Vizuali za treću po redu kolekciju brenda unaesthetik vode vas na vrele zagrebačke ulice

Ručna dekonstrukcija pletiva i dalje je osnovna nit vodilja prilikom kreiranja svakog novog unikatnog komada, a novost u kolekciji su dekonstruirane tunike s kapuljačom i kratke hlače koje se poigravaju sa temom sporta. Materijali su kao i uvijek prirodni, a kolorit je ponovno sveden na minimum.

Linija podjele na mušku i žensku modu kod unaesthetika je vrlo tanka, čak nezamjetna, a ovom kolekcijom unasethetik briše i granicu između avangarde i ulične mode. Raščlanjene niti osnovne baze svakog modela, spuštaju se niz tijelo modela, sugerirajući udobnost i ležernost te, iako na prvi pogled nesvakidašnji dizajn, vrlo ga je lako zamisliti u laganim ljetnim kombinacijama. 

Inspiracija za seriju fotografija ovaj put nije bila eterična i imaginarna ideja već konkretna osoba. Dizajnerova muza i zaštitno lice kolekcije - Yvonne (Colors model management) istovremeno krhka i plaha djevojka, "huligan" s kvarta i seksi mlada žena. Upravo taj kontrast poslužio je kao temelj za odlične analogne vizuale koje je snimila Vlatka Fuego.

Make up potpisuje uvijek odlična Petra Sever, za kosu je zaslužan Matej Tonković (salon Glamour), a styling je djelo mladog Filipa Jerkovića.

18.07.2017. Tekst: PR Fotografija: Vlatka Fuego