Maštovite, fine i tako ženstvene

Ljetne haljine redefinirane modernom funkcionalnošću u luksuznoj kolekciji talijanskog branda Seventy

Ljetne haljine nezaobilazan su odjevni predmet koji prelazi kategoriju trenda i svake nove sezone doživljava stilski revival u skladu s najnovijim modnim diktatima. Luksuzni talijanski brand Seventy by Sergio Tegon u svojoj ljetnoj kolekciji poseban naglasak stavlja upravo na taj odjevni komad predstavljajući ga kroz vizuru power outfita moderne i samostalne žene.
​Modeli napravljeni in house u pokrajini Veneto u Italiji, kombiniraju najfinije tkanine s pomalo tradicionalnim pristupom krojevima koji istovremeno potenciraju funkcionalnost, ali i snažnu ženstvenost. Midi dužina i naglašeni struk dominiraju kolekcijom u svakodnevnim i poslovnim varijantama, kao i na koktel haljinama.

Haljine-tunike ukrašene su orijentalnim printevima, a nose se samostalno ili u kombinacijama s hlačama istog uzorka, dok će grublje traper teksture savršeno istaknuti njihovu prozračnost. Dominiraju plave nijanse nadopunjene stiliziranim cvjetnim i paisley uzorkom. Jungle print trendovski se kombinira s čistim geometrijskim motivima unoseći stilsku napetost u lepršave siluete.

19.05.2017. Tekst: PR Fotografija: PR