Nova A’marie kolekcija za proljeće 2018.

Anamarija nas i ovaj put uvodi u novu sezonu šarmirajući svojim kreativnim izričajem, pomno osmišljavajući svaki detalj - od prekrasno ručno rađenih modela odjeće, nakita i modnih dodataka do kampanje te estetike koja obuzima

Sve podsjeća na stil iz nekih prošlih vremena, nevinost ispunjenu neutralnim bojama i klasikom neopterećenosti. Nevjerojatno lako nosiva kolekcija koja nesputano uljepšava i podilazi, ostavlja dojam done à la Francaise. Posvećena  ručnoj izradi odjeće, dizajnerica kreira ono što je esencijalno i iskreno, street wise komade u kojima ste stilizirane uz malo truda.

Specifičnost ove proljetne kolekcije je desetak balonera i jakni, modela koji se mogu nositi u svim prigodama – u šetnji prirodom, gradom, na privatnim druženjima i večerama. Dolaze u boji karamele, maslinasto zelenoj, boji pudera, a posebno se izdvajaju nepropusne kabanice od premazanih materijala žarkih boja. Urbano osmišljene, koncipirane i izrađene, posjeduju mnogo više atributa od tradicionalnih pandana.

Pokušavajući premostiti razliku između muških i ženskih elemenata, dizajnerica unosi zanimljiva rješenja. Tregeri koji postaju mašne i otkrivaju leđa nadovezuju se na uspjeh prijašnjih kolekcija i njezin modularni pristup. U novoj kolekciji za proljeće 2018. kao najlakši izbor izdvaja se ono što najviše volimo kada zatopli – haljine kojima spaja senzualnost s romantikom, duboke izreze i midi dužinu.

Najatraktivniji noviteti ove proljetne kolekcije su ultimativni modni dodaci. 
Limitirana kolekcija ručno rađenih porculanskih naušnica, koje potpisuje umjetnica Nataša Erceg Ninić, nastala u suradnji s dizajnericom A’marie brenda. Oblicima i teksturom imitirani su elementi koje nalazimo u prirodi - latice, školjke, stijene, a valovite i geometrijske linije glatkih i izrezbarenih tekstura možete nositi u paru ili kao zasebne komade. Vođena uspjehom najprodavanijih modela, Anamarija prepoznatljivu mašnu prenosi na predimenzionirane torbe. Praktične, prilagodljive i lišene nepotrebnih detalja dolaze u transparentnoj  tkanini i crnoj koži, te mijenjaju dojam cjelokupnom outfitu. Remeni izrađeni od pluta s pozlaćenim kopčama i lančićem asociraju na modne dodatke iz osamdesetih.

Cijela kolekcija dostupna je online na stranici www.amarie-fashion.com i u Gundulićevoj 19, Zagreb.

Fotografija: Senja Vild
Modeli : Mina Davidovac i Sanja Matić
Make-up: Mirta Pejić
Kosa: Teuta Mesaroš (Salon Teuta)

07.03.2018. Tekst: PR Fotografija: Senja Vild