Nova suradnja koja ističe žensku snagu i individualnost

Reebok objavljuje početak najnovije suradnje s glumicom Nathalie Emmanuel, trenutno jednom od najsnažnijih ženskih simbola individualnosti i samopouzdanja. Suradnja se temelji na poticanju upravo tih ženskih osobitosti s fokusom na osnaživanje žena diljem svijeta


Nathalie Emmanuel se pridružila moćnoj ženskoj alijansi, stojeći ravnopravno uz bok Gigi Hadid, Ariani Grande, Gal Gadot i brojnim drugima, koja podržava i vjeruje u izvornu snagu Reebokove kampanje. Kampanja „Prvenstveno žena“ bit će lansirana tijekom 2019. godine, s ciljem poticanja i podržavanja žena diljem svijeta kako bi pokazale svu svoju snagu i istaknule najsnažniju verziju sebe samih.

„Uvjerena sam kako žena nije definirana samo jednom ulogom i osobinom. Mi smo vrlo snažne, talentirane individualke što nas definira i čini ljudskim bićima. Ova nova suradnja s Reebokom temelji se na zajedničkoj strasti prema individualnosti. Sve smo mi vrlo strastvene u jedinstvenom cilju naglašavanja kako svaka žena posjeduje vlastite sposobnosti, a takve primjere i sami ističemo,” izjavila je Nathalie Emmanuel.

15.05.2018. Tekst: PR Fotografija: PR