Otvorio se novi design store!

U kući koja je nekad davno pisala povijest ne tako slavnog ženskog zanimanja počinje nova poslovna i inspirativna priča o dvije kreativne žene izrazitih osobnosti i njihovom poslovnom projektu: Iva Karačić & Bags by Kristina petit desig store! 

BAGS BY KRISTINA Kristina Fazinić, profesionalna fotografkinja, ideju o torbama dobila je snimajući rodnu Korčulu, a brojne fotografije poželjela je javnosti pokazati na nesvakidašnji način. Tražeći neki originalni suvenir, odlučila je napraviti ‘putujuću izložbu’ svog otoka. Kristinine torbe s prekrasnim fotografijama-uspomenama na Korčulu danas već putuju cijelim svijetom.

IVA KARAČIĆ Prepoznatljiva i originalna dizajnerica, stvara odjeću da bi razveselila svaki dan, nosivu u svim prigodama. Njen dizajn mogao bi se nazvati životnom modom – odjeća je kreirana da bi se jednostavno mogla kombinirati i nadopunjavati iz sezonu u sezonu. Prepoznata kroz brojne modne revije, sajmove i natjecanja te, najvažnije, vjerne kupce.

Kućni broj Tkalčićeve 73 priča priče o putenoj prošlosti, o ženama koje su također bile željne “umjetničke” slobode, zanosa, slobodoumne i kreativne, ali na neki drugi način. Advent žena u Tkalčićevoj 73 upalit će crveni fenjer i položiti patuljka u počast davnim stanarkama koje su tim ritualom obznanjivale “kreativne radnje”. Kao uspomena na njihove živote, i znak poštovanja prema svim ženama, danas se u istom prostoru počinje pisati neka druga, sretnija budućnost emancipiranih žena iz Tkalčićeve.
Tijekom cijelog prosinca Advent u Zagrebu tako dobiva i Advent žena u Tkalčićevoj 73! Ivi i Kristini svaki će se tjedan, tijekom cijelog adventskog  razdoblja, pridružiti nova žena: dizajnerica, kreatorica, stilistica nakita, odjeće ili ukrasa. Ako poželite ovog Božića nešto posebno pokloniti, adresa je Tkalčićeva 73. Made by women!

02.12.2017. Tekst: PR Fotografija: PR