Posljednji regionalni casting Elite Model Look Croatia natjecanja u Zagrebu

Još malo i znat će se finalisti

Kako najprestižnije modno natjecanje Elite Model Look traje već tri vikenda, došao je red i na posljednji regionalni casting prije nego se održi slijedeći krug natjecanja i sazna tko su ovogodišnji finalisti. Elite Model Look je zaslužan za karijere najcjenjenijih svjetskih modela poput Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Alessandre Ambrosio, Staphanie Seymour, a sada nudi priliku i domaćim djevojkama i dečkima da se također okušaju u svjetskim manekenskim vodama.
U subotu, 22.travnja sa početkom u 16.00h u trgovačkom centru City Center one Zagreb East (Slavonska avenija 11d) održava se posljednji ovogodišnji regionalni casting Elite Model Look Croatia 2017. by Maybelline New York.

Žiri koji čine Marko Lovrić, direktor agencije Relatum Model Management, modna stilistica Ivana Pavić, zatim Kristina Šalinović, jedna od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu, te poznati modni fotografi Mare Milin i Šime Eškinja, odlučivat će koji kandidati idu na nacionalni casting koji će biti održan u svibnju.

Žiri će pobjednike birati po nekoliko kriterija te uz fotogeničnost, osobnost i prirodnu ljepotu, natjecatelji će morati pokazati žiriju da imaju nešto posebno što ih izdvaja od drugih, a svaki će imati jednake šanse u natjecanju.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, kandidati moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm.

Svi koji se prijavljuju, a ukoliko su mlađi od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje. Djevojke bi trebale biti minimalno našminkane u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, kao što su tajice, uske traperice i obična majica. Dečki bi također trebali nositi odjeću koja pokazuje cijelu figuru kao što su obična majica i uske traperice te biti bez kape. 

20.04.2017. Tekst: PR Fotografija: PR