Psi kao modne ikone na naslovnicama svjetskih časopisa

Poljsko društvo za udomljavanje pasa Po psu ta moda, dosjetila se odlične ideje, i pse koji čekaju na udomljenje predstavila u jednom drugačijem, vrlo stylish svjetlu

Neprofitno društvo za udomljavanje pasa iz Poljske Po psu ta moda, došlo je na ideju kojom psima koji u azilu čekaju na svoj novi dom, može pomoći da što prije stignu u tople i nježne ruke neke brižljive obitelji.

I umjesto da pse fotografiraju u turobnoj i sivoj atmosferi azila, članovi društva odlučili su se poslužiti marketinškim trikom modne industrije i svoje čupave i dlakave štićenike postavili pred objektiv fotoaparata u jednom malo drugačijem modnom snimanju.

Budući da je riječ o sasvim neiskusnim modelima, bilo je potrebno malo nagovaranja, ili bolje rečeno podmićivanja psećim kolačićima, ali snimanje je naposljetku uspjelo. Rezultat ovog nesvakidašnjeg modnog snimanja su fotografije koje imitiraju naslovnice nekih od najrelevantnijih modnih časopisa poput Ellea, Voguea i Harper's Bazaara na kojima su psi zasjali u maniri najvećih modnih ikona.

Osim psećih modela koje su ukrasili šeširima, perjem, cvijećem, američkom zastavom i ostalim modnim dodacima u kakvima su se na naslovnicama svojevremeno pojavile Natasha PolyAdriana Lima, Audrey Hepburn, Sarah Jessica Parker, Rita Ora, Pharrell Williams i drugi, članovi društva otišli su korak dalje u ovoj šaljivoj kampanji i umjesto izvornih naziva časopisa svoj izmišljeni modni časopis nazvali su prema svojem društvu – Po psu ta moda.

30.09.2015. Tekst: buro24/7 Fotografija: buro24/7