Ray-Ban noviteti u Ghetaldusu

Upoznajte Blaze modele

Nakon svjetske promocije,i u Zagrebu je u GHETALDUS optici u Jurišićevoj 23 predstavljena linija sunčanih naočala brenda Ray-Ban za sezonu proljeće/ljeto 2017 sa posebnim naglaskom na modele Blaze.

U društvu predstavnika medija i ljudi iz javnog i društvenog života, prezentirana je kolekcije ove svjetski poznate kuće sa naglaskom na top modele aktualne sezone. Ljubitelji Ray-Ban naočala poput Tome in der Muhlena, Ive Šulentić, Viktora Drage, Mirana Kurspahića te mnogih drugih mogli su uživati u Ray-Ban novitetima koje je za ovo ljeto predstavila Ghetaldus optika.

Modeli Blaze revolucionarne su izrade i redefiniraju neke od klasičnih modela i stilova dosadašnjih Ray-Ban kolekcija uključujući Clubmaster, Shooter, Round. Inovativna nova „full-metal“  kolekcija dizajnirana je za urbane individualce koji se ne boje kršiti pravila.

Linije sunčanih naočala Ray-Ban za sezonu proljeće/ljeto 2017, mogu se pronaći u jedinstvenom konceptu Ray-Ban shop in shop u Zagrebu u poslovnici GHETALDUS optike u Jurišićevoj 23.

06.07.2017. Tekst: PR Fotografija: PR