Savršen sklad modnih oprečnosti

U Splitu je otvorena prva monobrand trgovina talijanske modne marke Imperial uHrvatskoj. Iduća se sredinom mjeseca otvara u Dubrovniku. Među splitskim ljepoticama koje sumeđu prvima posjetile trgovinu, bile su Marijana Batinić, Nives Ivanković, Anamarija Asanović iKristina Đanić te zaštitno lice brenda Žana Jurišić

Prva monobrand trgovina modne marke Imperial u Hrvatskoj otvorena jeu City Centru One u Splitu, a iduća se sredinom mjeseca otvara u Dubrovniku.Splitske zaljubljenice u modu oduševio je brend koji odvažno eksperimentira s krojevima,stilovima i materijalima, a rezultat su kolekcije prepoznatljive po spajanju modnih oprečnosti. Aktualna kolekcija nadahnuta je estetikom postpunka te grungea 90-ih godina prošlog stoljeća. I tu je naglasak stavljen na spajanje naizgled nespojivoga. Pastelne nijanse idu uz grublji outfit, nježni se tilkombinira s traperom, cvjetni uzorak omekšava rokerski stav, a precizni uski krojevi najbolje idu uz predimenzionirane siluete… Nova kolekcija idealna je za mlade odrasle osobe koje se usude stvarati modne mikseve i remikseve.

Imperial su 1978. godine utemeljili Adriano Aere i Emilia Giberti. Odgovarajući na potrebe mladih koji su željeli graditi prepoznatljiv osobni stil, stvorili su modnu priču koja promiče suvremenu, demokratičnu modu po mjeri velegrada. Diljem svijeta danas imaju razgranatu distribucijsku mrežu čiju perjanicu čini 80 monobrand trgovina. Njihove kreacije posebno su popularne među modnim blogericama, a velika zajednica sljedbenika njihova modnog izričaja na društvenim se mrežama prati putem oznake #imperialgang.

Na otvorenju Imperialove trgovine u Splitu bile su mnogobrojne osobe iz hrvatskoga javnog života. Među njima su bile Marijana Batinić, Nives Ivanković, Anamarija Asanović i Kristina Đanić. Brendom su oduševljene i modne blogerice Silvia Dvornik te Gabrijela Budimir. Kako je najbolje kombinirati Imperialove kreacije, okupljene je savjetovala Žana Jurišić, zaštitno lice Imperiala, inačestilistica koju modni znalci obožavaju zbog istančana modnog ukusa. Fotografije je snimila poznata splitska street style fotografkinja Sonja Dvornik.

14.07.2017. Tekst: PR Fotografija: PR