Ulovite Seventy komade snižene i do 50 posto

Odaberite svoje favorite iz Seventy by Sergio Tegon kolekcije i zadovoljno shoppingirajte po fenomenalnim cijenama

Kao savršen uvod u dugo i toplo ljeto poznati luksuzni brand Seventy pripremio nam je atraktivna sniženja kojima rijetko koja modna klasičarka može odoljeti. Bezvremenski i senzualni statement komadi bazirani na luksuznim visokokvalitetnim tkaninama i opuštenim, ogoljenim siluetama ostavljaju upečatljiv prvi dojam, dok pristupačne cijene otežavaju odabir samo jednog odjevnog predmeta.

Ovim jednostavnim, casual i svesezonskim komadima akcent daju prugice, etno uzorci, reinterpretirani životinjski uzorak te geometrijski printevi, naglašavajući ljetne modne vibracije. Materijali su luksuzni, dodatno naglašeni hrabrim kombiniranjem boja. 

Izvezena kineska svila, čipka, prirodna pletiva i organski pamuk, bojani u prirodne tonove poput bijele, navy plave, boje duhana i maslinasto zelene s pop out akcentima ružičaste, nebeski plave i crvene, na suvremen način će istaknuti ljepotu vaše siluete i naglasiti samopouzdanost i suvremeni modni ukus. 

Seventy pidžama odijela, napravljena od najfinije svile,voluminozne koktel haljine, statement hlače u raznolikim krojevima i linijama, kao i jakne u dugačkim i predimenzioniranim modelima, dostupni su po cijenama nižim za 50%. Lepršave lanene i pamučne košulje koje prkose unificiranom dress codeu i zrače zaigranim šarmom jeftinije su za 30%. Odaberite svoje favorite iz Seventy by Sergio Tegon kolekcije i zadovoljno shoppingirajte po fenomenalnim cijenama.

07.07.2017. Tekst: PR Fotografija: PR