Veliki vodič kroz kupnju božićnih poklona trajne vrijednosti


Iskoristite blagdanske popuste u najvećim lancima za prodaju nakita u zemlji, zlatarnicama ZAKS srebrnarnicama ARGENTUM, s 30% nižim cijenama cjelokupnog asortimana

 Iako su nakit i satovi već tradicionalno na vrhu liste najpoželjnijih božićnih poklona ove godine blagdanske kolekcije najvećih hrvatskih lanaca za prodaju nakita, zlatarnica ZAKS i srebrnarnica ARGENTUM, posebno su impozantne. Stoga, ukoliko ste u potrazi za savršenim darom kojim želite dragu osobu oduševiti odaberite nakit izrađen od plemenitih kovina, zlata ili srebra, sada dostupan po 30% nižim cijenama.

Srebrne naušnice, redovna cijena 2.750kn, s popustom 1.925kn, ZAKS

Srebrni privjesak, redovna cijena 950kn, s popustom 665 kn, Argentum

Među mnoštvom raznolikih modela najpopularniji je nakit s cirkonima, a darivanjem takvih modnih dodataka nećete pogriješiti jer je riječ o uvijek cijenjenim ukrasima koji se mogu uklopiti u baš svaki stil, donoseći pravu dozu glamura svakoj odjevnoj kombinaciji.

Zlatni prsten s cirkonima, redovna cijena 1.080kn, s popustom 756 kn, ZAKS

Zlatna ogrlica, redovna cijena 2.870kn, s popustom 2.009kn, ZAKS

No, poklanjanjem zlatnog nakita zbog njegove veće vrijednosti darujete i pravi ulog u budućnost onome koga darujete, a dobro je znati da je nakon dugo vremena ove sezone posebno tražen zlatni nakit u žutoj boji. Iako je bijelo zlato posljednjih godina dominiralo po potražnji, ove godine žuto zlato, ono kakvo oduvijek najviše poznajemo, vratilo se na svjetske modne piste u velikom stilu.

Srebrni splitski privjesak s koraljima i žutom pozlatom, redovna cijena 410kn, s popustom 287kn, ZAKS

Srebrni prsten iz linije botuni, žuta pozlata, redovna cijena 440 kn, s popustom 308 kn, ZAKS

Također, darivanje tradicijskog nakita u zlatu i srebru dobar je odabir jer nakit oblikovan u skladu s hrvatskom kulturno – povijesnom i etnografskom baštinom jedan je od najpopularnijih darova za predstojeće blagdane. Kao originalan dar, ali i suvenir trajne vrijednosti, tradicijski nakit oduvijek je vrlo tražen jer predstavlja pravi dašak tradicije iz prebogate povijesti hrvatskih krajeva.  

Ručni sat Daisy Dixon. redovna cijena 1.110 kn, s popustom 777kn, Argentum

Osim nakita, u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum tu su i satovi renomiranih proizvođača s također uvijek popularnim modelima crvenog ili zlatnog sjaja. Uz garanciju od dvije godine odaberite omiljeni model među brandovima Furla, Trussardi, Maserati, Sector, Cerruti 1881, Slazenger, Quantum i drugim, te otkrijte i novu Argentum kolekciju Daisy Dixon pokazivača vremena.

Cjelokupnu kolekciju potražite u ARGENTUM srebrnarnicama i ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite 30% popusta na cjelokupan asortiman sve do 26.12.2017. godine

14.12.2017. Tekst: PR Fotografija: PR