Westgate kombinacije blogerice Marine Abramović

Lako je biti stylish uz pravu preporuku

Baloner JAKE*S, PEEK&CLOPPENBURG 779 kn, hlače MOHITO 299 kn, bluza JAKE*S, PEEK&CLOPPENBURG 229 kn, cipele MASS 799 kn, torbica COMMA 639 kn

Najnovije proljetne kolekcije već su stigle u najveći shopping centar u Hrvatskoj. Vaš modni tempo može pratiti samo iskusan modni znalac, zato Westgate ovog proljeća predstavlja novitete sezone uz modnu blogericu Marinu Abramović. Kombinacije su stvorene za nošenje svakoga dana i u njima je lako biti stylish od jutra do mraka.

Prva kombinacija bazirana je na crvenoj boji. Crvena koja je svevremena i koja se nameće kao jedan od vodećih trendova u nadolazećim sezonama. Ovim putem istaknuta je sva moć te jarke boje, ublažena s bijelom košuljom i ‘nude’ tonovima na cipelama i torbici.

No, nije samo crvena boja jedini trend koji se proteže kroz već nekoliko sezona. Tu se također nalaze i traperice tzv. 'mum' kroja i visokog struka, koje su savršene u kombinacijama s košuljama u upadljivim bojama. Baš kao stvoreno za proljetne dane.

Traperice RESERVED 249 kn, cipele CCC 229 kn, torbica COMMA 639 kn, sako MOHITO 429 kn, bluza JAKE*S, PEEK&CLOPPENBURG 229 kn

Kako proljetni dani znaju biti varljivi, slojevitost u odijevanju igra ključnu ulogu. Svoju novu haljinu jednostavno nosite na traperice i u trenu ćete dobiti novu najdražu odjevnu kombinaciju. Ovdje je kombinirana lepršava prugasta haljinica na vezanje s trapericama muškoga kroja te se tako postigla nonšalantna kombinaciju u kojoj ste u sekundi spremni kako za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, tako i za druženje i laganu šetnju gradom.

Haljina C&A 99 kn, sandale MARC O'POLO 1199 kn, torbica CROPP 99 kn, traperice - COMMA 799 kn

Mali detalji čine bitne razlike, tako smo u ovoj kombinaciji koristili tamnije tonove koji se stapaju u jednu boju, ali da ipak ne izgleda sve bezlično i dosadno, dojam nam podižu detalji bisera na cipelama s malom 'kitten' petom te torbica u već spomenutoj trendi crvenoj boji

Torbica HÖGL 1999 kn , sako C&A 249 kn , bluza C&A 249 kn , cipele HÖGL 1199 kn , traperice HOUSE 229 kn

Za kraj nam ostaje komad s kojim ste doslovno spremni u sekundi. Kombinezon u crnoj boji već postaje svevremenski klasik. Ovaj odjevni predmet najjednostavniji je za kombiniranje, počevši od kožnih jakni, sakoa ili u ovom slučaju s traper jaknom. Također s crnim kombinezonom možete izgledati elegantno, ali i casual, sve ovisi kako ga se odlučite iskombinirati.

Kombinezon BORIS BANOVIĆ , WEDDING CITY 940 kn, sandale HUMANIC 299 kn, jakna - SINSAY 269 kn, torba RESERVED 249 kn

19.04.2017. Tekst: PR Fotografija: PR