Zaljubili smo se u MAX MARA kolekciju za proljeće/ljeto 2018

Legendarna talijanska modna kuća MAX MARA, u svojoj je ekskluzivnoj trgovini u središtu Zagreba predstavila najnovije trendove za sezonu proljeće/ljeto 2018. Brojne ljubiteljice mode i ovog kultnog modnog brenda otkrile su ključne komade nove kolekcije koja je nadahnuta ljetom u gradu. Za tu je priliku Max Mara store odjenuo proljetno ruho i pretvorio se u pravi mali gradski vrt

Talijanska modna kuća Max Mara otkrila je svoju viziju predstojećega modnog proljeća i ljeta. Nadahnuta ljetom u gradu, najnovija kolekcija oduševila je hrvatske zaljubljenice u modu, a predstavljena je u pravom malom gradskom vrtu koji je samo za ovu priliku postavljen u Max Mara storeu. Brojne posjetiteljice imale su tako priliku uživati u gradskom proljetnom druženju, prošetati kroz novu kolekciju, a upravo kao nakon šetnje gradskim vrtovima, kući su ponijele prekrasne proljetne bukete koje su same priredile u okviru Max Marine 'cvjetne radionice'.

Max Marina kolekcija proljeće/ljeto 2018. donosi odmjerenu garderobu za hedonističke stanovnice urbanog teritorija. Precizni krojevi koji utjelovljuju svu vještinu talijanskog modnog majstorstva ove sezone dolaze u bijeloj, crnoj i sivoj boji, a veliki povratak doživljava i boja pijeska.  Ponegdje su izvedeni u organzi te kroz prozirne slojeve otkrivaju unutarnju konstrukciju. Motiv povijesnog Max Mara logotipa pojavljuje se izvezen tehnikom ton na ton na balonerima ili je otisnut na kožnoj jakni. Printovi nadahnuti bujanjem prirode u gradu te svijetlo ljubičasta boja sljezovog cvijeta postaju must sezone, dok nježne naznake boje, svježe poput večernje rose, upotpunjuju paletu.

03.04.2018. Tekst: PR Fotografija: PR