Otključaj VIP modni sadržaj sa XYZ

XYZ Premium Fashion Store lansirao je novu web stranicu, prvu od osnutka trgovine, koja je predstavljena na kataloški način uz autorski fotografski materijal i modne kombinacije koje u potpunosti slijede identitet brenda XYZ.

Na web stranici www.xyz.fashion/hr pronaći ćete pomno odabrane kombinacije i modne dodatke koji odražavaju ponudu trgovine i slijede XYZ misiju – moda za sve generacije i svaki stil.

Slijedi najsuvremenije web trendove, odražava sofisticiranost dizajna i omogućuje izvrsno korisničko iskustvo na mobilnim uređajima, te kupcima donosi bolji uvid u ponudu trgovine XYZ Premium Fashion Store.

Kampanja s kojom promoviramo modni katalog i novu web stranicu nosi naziv Otključaj VIP modni sadržaj, a karakterizira ju zanimljivo predstavljanje modnih tajni poznatih lica iz Hrvatske i Sloveniji. Ona je nastavak kampanje #XYZNATIONOFFASHION.

XYZ Nation of fashion kampanju obilježava ideja da je XYZ nacija mode, skupina individualaca dobrog stila i pogleda na svijet koje spaja ljubav prema modi i univerzalna modna abeceda koja umjesto s ABC započinje s XYZ. Najsuvremenija modna zajednica u regiji najprije se predstavila golim tijelima gdje su modni dodaci preuzeli središnji dio kampanje, a sama golotinja je umjesto provokativne slike dobila estetsku transformaciju. Slijede još i proljetna i ljetna verzija gdje se goli modeli prikazuju u raznim modnim kombinacijama primjerenim sezoni, modnim stilovima, različitim načinima života i svjetonazorima. 

23.05.2018. Tekst: PR Fotografija: PR