Romantična i elegantna u novoj proljetnoj Palmers kolekciji

Palmers kolekcija vodi nas u čaroban svijet čipke i svile

Nova proljetna Palmers kolekcija vodi nas u čaroban svijet čipke i svile koja najintimnije odjevne komade u trenu pretvara u nježne, senzualne i romantične .
Kolekcijom dominiraju ženstveni tonovi proljeća, trendi ružičasta, kraljevsko plava, magličasto plavosiva koja se proteže do nježne bež i bijele kao stvorene za buduće mladenke.
Ljubiteljice klasike oduševit će Contour linija donjeg rublja minimalističkog dizajna, čiji se rubovi neće nazirati ispod odjeće već će se savršeno stopiti s vašom figurom.
Sleep into beauty linija idealna je za buduće mladenke i ali i sve žene koje teže jednostavnom a istovremeno nježnom i zavodljivom donjem rublju.
Flamingo leaves i Smoke grey lace linije rezervirane su za dame koje preferiraju senzualan, romantičan, ali ujedno i zavodljiv look dok naizgled jednostavan spavaći program od svile, linije Privée i Sexy romance zahvaljujući decentnim detaljima čipke na svili ostavljaju dojam sofisticiranog seksepila.
Ženstveni Palmers komadi donjeg rublja decentno će istaknuti vaše obline i siluetu, dok će čipka u vama probuditi proljetno-mladenački duh.

Najnovije Palmers kolekcije donjeg rublja potražite na sljedećim prodajnim mjestima:
Zagreb; Centar Kaptol, Nova Ves 11, Arena Centar, Vice Vukova 6, City Center one West, Jankomir 33, Frane Petrića 3, Ilica 36, Garden Mall, Rudolfa Kolaka 14
Westgate Shopping City, Zaprešićka 2
Karlovac; Robna kuća Karlovčanka, Trg M. Šufflaya 1
Rijeka;Tower Center, J. P. Kamova 81A
Split;City Center one, Vukovarska 207, Kralja Tomislava 4  
Zadar; Mihovila Klaića 2

27.03.2018. Tekst: PR Fotografija: PR
Tagovi:  Moda elegancija PR