3 trenda sezone proljeće-ljeto 2018. kojima se veselimo

Balenciaga

Calvin Klein

ART PRINT
Od Picassa do Warhola, od stripova do umjetničkih printeva i grafika, moda se ponovno napaja s vrela umjetnosti na eklektičan i doslovan način nimalo diskretno, nego pompozno stvarajući vibrantne kreacije koje pršte dinamikom.

Celine

Hermes

Tom Ford

BIJELO ODIJELO VS. BIJELA HALJINA
Neizbježna bijela ponovno se vraća, a ove sezone dva su bijela looka must have koji ne smijete zaobići: bijelo odijelo više nije rezervirano za svečane prilike, predimenzionirano i totalno cool nosi se u oversized varijanti na posao, u seksi varijanti samo s grudnjakom ili, pak, retro izdanju kao iz starih mafijaških filmova. Druga alternativa je haljina. Od eteričnih i romantičnih do voluminoznih i skulpturalnih, sve varijacije su poželjne dok zadovoljavaju dva uvjeta: mora biti bijela i duga do poda!

Balenciaga

Delpozo

KARIRANO VS. FLORALNO

Od klasičnih tartana do sitnog ginghama, kockasti uzorci nose se od glave do pete u total lookovima ili, pak, vješto smiksani jedan s drugim. S druge strane, cvjetni uzorci ovog su proljeća krupni i intenzivni te vuku retro utjecaje naglašane dekorativnosti, ali na nov i svjež način.-- 

SVE TOP TRENDOVE PREDSTOJEĆE SEZONE PRONAĐITE U AKTUALNOJ GRAZIJI

05.03.2018. Tekst: Grazia Fotografija: Guliver/Getty Images