Kreće snimanje novih epizoda kultne serije iz 90-ih

Koliko je vas iščekivalo nove nastavke "Čarobnica" i željelo biti jedna od triju sestara? Iako se neki od originalnih članova postave ne slažu, stižu nam novi nastavci svima omiljene serije!

Nakon dužeg vremena razmatranja tko će biti dio nove postave serije koja će već u startu dobiti vojsku gledatelja, producenti su se odlučili za Madeleine Mantock, Melonie Diaz, i Sarah Jeffery!

Iako većini gotovo nepoznata imena, ne sumnjamo da će njihova lica i imena uskoro postati nezaobilazna s obzirom da gledatelji koji su odrasli na ovoj seriji neće propustiti dati šansu novim nastavcima. 
Međutim, mnogi su vrlo skeptični oko remakea ove serije, a među njima je bivša "čarobnica", Holly Marie Combs koja je svoj osvrt dala na Twitteru:
"O ovome se radi. Dok se ne pišu tjedno scenariji kakve je radio Brad Kern, nemojte ni pomišljati zaraditi na našem trudu i napornom radu. "Charmed" pripadaju nama četvero, našim scenaristima, timu i prije svega fanovima. FYI neće ih zavarati ako samo preuzmete naziv. Stoga, doviđenja!"
Dosta oštro od Holly, ali vrijeme će pokazati!

08.03.2018. Tekst: Grazia Fotografija: Grazia