Napokon otkriveno tko je dečko Emme Watson

Iako Emma Watson oduvijek intenzivno radi na tome da njezin privatni život ostane privatan, neke papparazzi fotke su ipak dale lice i ime dečku Emme Watson


Fotografi su Emmu prošlog četvrtka ulovili u šetnji Los Angelesem s bivšom zvijezdom TV serije Glee, Chordom Overstreetom. Iako nijedan ni drugi nisu službeno potvrdili svoju vezu, slike na kojima se drže za ruke govore više od riječi. Pogotovo ako se uzme u obzir da su fanovi već oduvijek sumnjali da Emmu i Chorda veže više od prijateljstva.

.

Ne samo da su primjerice s Oscar partyja otišli u isto vrijeme već je tu bio i jedan mali ali važan detalj: Emma je preko svoje haljine imala prebačen muški sako, a Chord je primjećen bez njega! Također su oboje viđeni na koncertu Nathaniel Rateliff & The Night Sweats.
Naravno, fanovi su oduševljeni ovim parom jer tko može ne izustiti jedan “aawww” kad se referiramo na jedan intervju od prije godinu u kojem je Chord nazvao Emmu Watson svojim “spojem iz snova za maturalnu večer” jer je “superslatka”. Da, i mi smo se raznježili!

15.03.2018. Tekst: Grazia Fotografija: Guliver/Getty Images