Sve što trebate znati o kraljevskom vjenčanju!

Nakon što je Mel B u jednom intervju dala naslutiti da će Spice Girls nastupiti na kraljevskom vjenčanju, sve su veća govorkanja da će se uistinu raditi o događaju godine

KADA ĆE SE ODRŽATI?

Kraljevski dvor je potvrdio još 15. prosinca da je datum vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle 19. svibnja. S obzirom da se radi o suboti, ovo je prvi put u povijesti kraljevske obitelji da se vjenčanje održava vikendom. To će možda razočarati mnoge Britance i Britanke s obzirom da su do sad dobili slobodne dane kada su se vjenčanja održavala radnim danom.

GDJE ĆE SE ODRŽATI?

Vjenčanje će se održati u kapelici St.George u dvorcu Windsor, koja može zaprimiti do 800 ljudi, u 12 sati.

TKO ĆE NASTUPITI OD GLAZBENIH GOSTIJU?

Iako su već duže govorkanja da će na vjenčanju nastupiti Ed Sheeran, Mel B je slučajno u live intervju za talk show The Real dala naslutiti da će Spice Girls biti glazbeni gosti, vrlo vjerojatno, vjenčanja godine što je popratila riječima “Mislim da ću dobiti otkaz”. Iako se dosad mislilo da su fotografije na Instagramu Victorije Beckham znak da se okupljaju popularne Spajsice, vrlo vjerojatno se radilo o dogovorimo za nastup na kraljevskom vjenčanju.


TKO ĆE DIZAJNIRATI VJENČANICU MEGHAN MARKLE?

Vjenčanica holivudske glumice najpoznatije po ulozi u seriji “Suits” je bez sumnje the haljina godine. Stoga vjerujemo da je lista zainteresiranih dizajnera koji bi voljeli preuzeti izradu ovog, na kraju dana, povijesnog komada, podugačka. Dosad su joj omiljeni dizajneri bili Erdem, Antonio Berardi, Marchesa i Misha Nonoo. No, mnogi modni stručnjaci s obzirom na njezinu holivudsku pozadinu i jak karakter predviđaju da bi se mogla naći u nekom odvažnom komadu dizajnera poput Johna Galliana, Masiona Margiele ili Gilesa Deacona.

28.02.2018. Tekst: Grazia Fotografija: Guliver/Getty Images