Udala se Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski udala se u subotu za Sebastiana Beara-McClarda na tajnom vjenčanju u njujorškoj gradskoj vjećnici

Model i glumica Emily Ratajkowski nakon samo par tjedana veze vjenčala se za producenta Sebastiana. Iako cu cestitke bile neizostavne, bilo je i onih koji su vijest primili s nesto manje oduševljenja.

Vrlo su brzo krenula govorkanja da je ovo samo neki zvjezdani hir, a oni zlobniji da je ovime Emily htjela napakostiti svojem bivšem dečku Jeffu Magidu. Tjedan dana prije nego je Emily prvi put viđena s novim dečkom, sadašnjim suprugom, iselila se bila iz stana u kojem je živjela s Jeffom Magidom za vrijeme četverogodišnje veze. Kako bi imali još više argumenata na svojoj strani, spominju se govorkanja da je razlog prekida bio upravo taj što Jeff nije bio spreman na veći korak u njihovom odnosu i da je pomalo čudno da se netom nakon prekida teveze, udala za partnera s kojim hoda tek oko mjesec dana.

Priznajemo, dosta smo skeptični oko ove teorije. Nama se ipak više čini da se radi o tome da nema pravila oko toga kada se netko osjeća spremnim za brak i da je pronašao osobu s kojom želi provesti život. Činjenica jest da niti dugogodišnje veze nisu garancija za sretan brak.

Ono što mi želimo ipak više komentirati jest genijalni izbor svadbene odjeće. Zara odijelo Emily stoji kao saliveno i sigurni smo da će zbog nje biti rasprodan u maksimalnom roku!

26.02.2018. Tekst: Grazia Fotografija: PR