Izložba koju ne smijete propustiti u Muzeju Mimara

Kao prava dizajnerska poslastica prije ljeta, u muzeju Mimara održava se izložba „I see fire“ na kojoj će posjetioci imati priliku vidjeti nov, neočekivan, neobičan, a ipak formom i bojom blizak namještaj

„Već duže vrijeme bavimo se mišlju da nećemo samo slijepo pratiti trendove. Da ćemo ih donositi, uvoditi, ako želite i nametati.“, kažu u ERI povodom predstavljanja dvije nove kolekcije namještaja. Kolekcija „Naive wood by ERA“ već je nekoliko mjeseci prava opsesija cijelog tima jer je vrlo zahtjevna, lako navodi na pogrešan smjer, i traži stalnu pažnju prilikom dizajniranja. Stoga su u ERI posebno ponosni na nove stoliće, svjetiljke, vješalice. Koje osim priče o eko dizajnu, govore i mnogo o ljubavi prema prihvaćanju prirodnih oblika.

Druga kolekcija Line '18 sastavljena je od namještaja koji potpisuju domaći dizajneri Mirko Miličić i Zoran Šunjić i posebno dobro se uklapa u proizvode iz Naive wooda. Lounge fotelje, klub stolići, nove komode – domaće i inozemno tržište će ovim proizvodima dobiti pravog vođu koji je spreman diktirati trendove, ne samo u oblicima i bojama nego i u vrstama drva koje se koriste.

Ukoliko želite prvi pogledati što to ERA odnosi u svijet, dođite u Muzej Mimara, 27. i 28. lipnja.

26.06.2018. Tekst: PR Fotografija: PR