Otvoren je inovativni zagrebački Aperitivo bar

Svjetska ponuda i usluga na vrlo visokoj razini od sada su dostupni u zagrebačkom Aperitivo baru. Toplo i prekrasno uređen prostor stare zagrebačke kuće u Vlaškoj ulici 9 zasjao je u novom ruhu. 

Konačno na jednom mjestu možemo upoznati gastro ponudu iz cijelog svijeta. Pri uređenju Aperitivo bara, koji je otvoren svakim danom od 8 do 02 sata, arhitekt Robert Bajs računa je vodio o udobnosti. Pažnju privlače dvije velike prostorije koje spaja prostrani šank. Na samom ulazu u Aperitivo prostorom dominiraju cigar room te tematski uređeni Boutique shop u kojem svoj omiljeni napitak po originalnom homemade unikatnom receptu možete kupiti za sebe ili pokloniti najdražima.

Konačno u Zagrebu možemo uživati u pravom aperitivu, kao što je to običaj primjerice u Italiji i Španjolskoj. Svaki dan od 17 do 20 sati, gosti će uz naručeno piće dobiti i gratis zalogaj koji će nas svaki puta iznova oduševiti. Cjelovita je ovo priča koja bar razlikuje od svih ostalih. Aperitivo bar je prvo mjesto u Hrvatskoj u kojem možete kušati više od 80 vrsti gina, najbolje prirodne tonike, 100 vrsta rumova različitog porijekla, najbolje votke, tekile te najbolje konjake na svjetskom tržištu. U rana jutra oduševit će vas jedinstveni izbor craft kave, dok popodnevni i večernji sati nude savršen izbor koktela koji će biti pripravljeni posebno za vas u odnosu na doba dana.​

07.12.2017. Tekst: PR Fotografija: Filip Popović