6. TAM TAM Music Festival uz Seven That Spells, Repetitor, ABOP...

Glazbeni festival TAM TAM šestu godinu za redom dovodi
renomirana imena alternativne scene iz cijele regije u Sućuraj na
otoku Hvaru. Već tradicionalno festival će trajati dva dana, a glavni
program će se održavati na mjesnom nogometnom igralištu 28. i 29.
srpnja.

Organizatori iz Udruge građana „Pelišnjak“ su se potrudili pa je i ove godine line up respektabilan, a predvode ga Seven That Spells, Repetitor, ABOP, Pridjevi i Seine. Uz headlinere na TAM TAM se vraćaju i makarski Spiridon, a po prvi put publici na vrhu otoka Hvara će se predstaviti Moskau, Umreti Fit te Igralom i Dogs in Kavala. Uz glavni dio programa udruga „Pelišnjak“ organizirala je bogat kulturno-umjetnički program koji će se održavati na više lokacija u Sućurju, a trajat će od 24. do 30. srpnja. 

Još jedna novost je festivalski kamp popularno nazvan „KAMp TAMp“ koji svoja vrata otvara u ponedeljak, 24. srpnja i pružit će mogućnost odmora u borovoj šumi u neposrednoj blizini mora svima onima kojima dva dana boravka u Sućurju nije dovoljno. Gosti u kampu će na raspolaganju imati vodu, struju, tuševe i wc. Kao malo zagrijavanje i uvod u glavni dio programa 25. srpnja u Sućurju će nastupiti izvrsna splitska kantautorica Billie Joan. Uz KAMp TAMp Sućurani su u festivalsku ponudu odlučili uvrstiti i izložbu fotografija lokalnog autora Franje Modrića „Symbols of Sućuraj“ u čijem opusu dominiraju seoski motivi, a po prvi put će posjetitelji moći uživati i u izložbi glazbala kipara Stipana Kujundžića

Također, valja naglasiti da će tijekom svih sedam festivalskih dana mještani i posjetitelji imati priliku pogledati dvije projekcije retrospektive filmova sa 15. Tabor Film Festivala s kojim se ujedno najavljuje i buduće partnerstvo TTF-a i TFF-a. Cijena jednodnevne ulaznice za 28. ili 29. srpnja je 70 kn +20 kn za kamp, dvodnevne 100 kn + 20 kn za kamp, a cijena festivalske ulaznice koja obuhvaća šestodnevni boravak u kampu od danas do 30. srpnja i kompletan program TAM TAM Music Festivala iznosi 300 kn.

24.07.2017. Tekst: PR Fotografija: PR