Vani je spot za singl "I never meant to be there" grupe Jonathan

Jedna od najpopularnijih hrvatskih grupa, riječki Jonathan objavila je spot za singl “I Never Meant To Be There”skinut s nedavno objavljenog albuma “To Hold”

Pjesma koja je najavila drugo izdanje benda u dobila je upečatljiv video za čije snimanje, montažu i produkciju je zaslužan Filip Gržinčić. Sniman u Malinskoj u sklopu bivšeg hotelskog kompleksa Haludovo, spot pokazuje igru pokreta i statičnosti u kojoj glavne uloge preuzimaju članovi benda, a savršeno paše uz singl. Poslušajte!

Pjesma je skinuta s novog albuma, a objavom “To Hold” zaokružena je cjelina započeta izdanjem “To Love” koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista. Najavljeno singlovima “Something To Cry About” i aktualnim “I Never Meant To Be There”, novo izdanje u samo nekoliko dana naišlo je na sjajan prijem kod medija i publike. Album “To Hold” Jonathan će koncertno promovirati u Pogonu kulture u Rijeci 21. travnja, gdje im se kao predizvođačica priključuje Lovely Quinces, a ujedno će s bendom izvesti pjesmu “I Don't Mind” koja je dio novog albuma i označava prvi duet za Jonathan. U zagrebačkoj Tvornici kulture, klubu koji je bend već nekoliko puta napunio, Jonathan se vraća 12. svibnja.

Album je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana, kao i za preslušavanje na YouTube kanalu.

Ulaznice za oba koncerta su u prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 80 kn.

27.02.2018. Tekst: PR Fotografija: Filip Gržinčić